We zien graag dat het u voor de wind gaat…

Herenvest is er voor ondernemers die willen groeien. We hebben een antenne voor risico’s, persoonlijke doelstellingen en wat de ondernemer daar mee wil. Deze zetten we graag om naar zekerheden, zoals verzekeringen en financiële planning. Wij worden blij van voorspoed en continuïteit bij onze klanten. Niets liever zien we dat het ondernemers, hun zaak en hun omgeving voor de wind gaat.

Visie op financiële zaken

Herenvest is een onafhankelijk financieel advieskantoor, gespecialiseerd in de (middelgrote) bedrijfsmatige markt. Daarbij kiezen wij voor een positionering op basis van de ‘Persoonlijke klik’, zowel richting klanten als naar elkaar, als medewerkers van Herenvest. Deze positionering wordt ingevuld met drie kernwaarden: Gemak, Gastvrijheid en Persoonlijke verantwoordelijkheid.

Het creëren van waarde is essentieel voor het voortbestaan van onze onderneming. Wij zijn origineel, afwijkend en authentiek. Wij worden niet puur gedreven door geld, maar door voordelen in behandeling van en service aan onze klanten. Werkend aan klantinzicht en klantinteractie, vanuit verdieping in de klant.

Binnen de branche van verzekeringsadviseurs nemen wij een bijzondere plek in. We hebben de neiging om voorop te lopen in marktontwikkelingen en publiceren daar ook over. Met enige regelmaat worden wij door vakbroeders en netwerkcontacten om onze professionele mening gevraagd. Onderscheidend zijn is ons bestaansrecht.

Wij vinden het een eer om onze klant op een voetstuk te zetten. Door die klant daadwerkelijk te verrassen en te betoveren met een positieve ervaring en toegevoegde waarde.

Meer weten over dit onderwerp? Bel ons of maak heel eenvoudig een belafspraak en we bellen u terug!

Bel mij terug over dit onderwerp

Gewenste dag:

Gewenst tijdstip: