Adviseurs die zich uitspreken

Binnen de branche van verzekeringsadviseurs neemt Herenvest een bijzondere plek in. Wij lopen graag voorop bij nieuwe marktontwikkelingen en publiceren daar regelmatig over. Dus staan we ook vaak in de spotlights, wanneer vakbladen en netwerkcontacten om onze professionele mening vragen. Onderscheidend zijn… dat is ons bestaansrecht. Zowel naar klanten als naar elkaar, als medewerkers van Herenvest.

Herenvest bestaat uit 25 enthousiaste medewerkers. Samen zorgen wij voor een ‘persoonlijke klik’ met onze relaties. Dat betekent dat we doen wat we beloven, dat we het onze klanten makkelijk willen maken, dat we open zijn en ons altijd voor de klantrelatie verantwoordelijk voelen.

Deze ‘persoonlijke klik’ hebben medewerkers van Herenvest ook onderling. We zijn open in onze communicatie en voelen ons verantwoordelijk voor elkaar en de organisatie. Herenvest vindt het bovendien belangrijk dat de medewerkers zich persoonlijk blijven ontwikkelen. Wij stimuleren dit en faciliteren dit zoveel mogelijk. Dit alles zorgt binnen onze eigen onderneming ook voor continuïteit en voorspoed!

Meer weten over dit onderwerp? Bel ons of maak heel eenvoudig een belafspraak en we bellen u terug!

Bel mij terug over dit onderwerp

Gewenste dag:

Gewenst tijdstip: