Wat zeggen ondernemers over Herenvest?

Nikolajev Ligthart, Fiscaal Partner Maarschalk|Ligthart:
“Met ons nieuwe kantoor hebben wij diverse zaken bij Herenvest ondergebracht, waaronder het pensioen van ons personeel en diverse verzekeringen. Marlies (Hensen) heeft ons bij de opzet van de personeelspensioenregeling begeleid. Daarbij zijn wij op een prettige en betrokken manier geholpen, zoals wij eigenlijk al jaren gewend zijn van Herenvest. Kennis en professionaliteit zijn binnen Herenvest verankerd in een toegankelijke en ‘no-nonsense’ organisatie.”
Partner Maarschalk|Ligthart

Jante Volger, HR Business Partner CLUSE:
“Marlies heeft ons geadviseerd en begeleid bij het opzetten van onze pensioenregeling. Ik vind Herenvest zeer professioneel en responsief. Ik kijk terug op een succesvolle samenwerking waarin we succesvol een nieuwe arbeidsvoorwaarde hebben neergezet voor onze werknemers.”
Partner Cluse

Lex de Bruijn, directeur Missing Piece
“Missing Piece heeft besloten haar zakelijke verzekeringen, de pensioenregeling die voor het personeel loopt en de verzekeringen die Missing Piece voor haar medewerkers heeft afgesloten over te sluiten van haar huidige intermediair naar Herenvest. Wij zijn van mening dat Herenvest een goede, bekwame adviseur is die onze belangen en de belangen van onze medewerkers goed kan behartigen. Daarnaast is Herenvest een gewaardeerde relatie van Missing Piece BV en ervaren wij al jaren een goede samenwerking met hen.”

Viktor Ruijgrok, fiscaal jurist, partner GT Bunck Accountants Belastingadviseurs.
“Al sinds de oprichting in 1999 hebben wij een uitstekende relatie met de adviseurs van Herenvest. Of het nu gaat om pensioenen, schadeverzekeringen of financiële planningen, bij Herenvest is voor al deze onderdelen een specialist in huis. Daarnaast wordt actief meegedacht met de cliënt, veranderingen in de wet en benodigde aanpassingen worden actief gecommuniceerd. Zoals het bij GT Bunck gaat om “het gezicht achter de cijfers” zo gaat het bij Herenvest ook om de mens achter het advies. Herenvest is niet alleen origineel, afwijkend en authentiek, maar ook betrokken bij de ondernemer en zijn toekomst.”

Tom Kramers, directeur Mirus International:
“Sinds enkele jaren zijn al onze verzekeringen ondergebracht via Herenvest. Dit naar onze volle tevredenheid. Met name de mensen op de binnendienst zijn erg goed. Ze zijn snel en accuraat en denken praktisch mee in termen van oplossingen. Kortom; zeer klantgericht en dat is voor ons het belangrijkste pluspunt.”

mirus1-logo

 

 

Edwin Klumper, directeur/eigenaar van Pilatus Holding bv, ondernemer en consultant in de life science industrie:
“Cees is de juiste man op de juiste tijd in mijn ondernemerschap. Na 8 jaar was mijn financiële planning sterk verouderd en namen de risico’s toe. Samen met Cees ligt er nu helder plan dat de risico’s afdekt en tevens flexibiliteit biedt kansen te benutten om persoonlijke dromen te verwezenlijken. Dat geeft rust en vertrouwen, ook in mijn gezin. Na al die jaren geen financiële dienstverleners tegengekomen die zo goed waren als Cees om plannen op persoonlijke wensen af te stemmen. Ondersteund door een vriendelijk en professioneel team die zaken snel en betrouwbaar regelen. Top!”


Martijn Kramers
stichting GRAP Amsterdam Pop Music
“Al ruim vijftien jaar hebben wij van stichting GRAP Amsterdam Pop Music al onze verzekeringen via Herenvest Groep ergens goed ondergebracht. Ondanks enkele personele wisselingen aan hun kant is het contact en relatiebeheer in die jaren altijd goed opgevolgd. Kennis van de (verzekerings)markt en wet- en regelgeving is een specialisme dat Herenvest als geen ander begrijpt. Uiteraard is de pensioenregeling voor onze medewerkers ook prima geregeld met de expertise van deze toppers.”

GRAP_jpg

Bilal Aznou, eigenaar Café Zurich/ Caffe Oslo:
“Ik werk sinds 2010 met Marc Vermeulen en kan niet anders zeggen: Marc en zijn collega’s regelen al onze verzekeringszaken altijd perfect. Zij denken graag mee over de keuzes waar je als ondernemer mee te maken krijgt en brengen je daarnaast in contact met andere specialisten die hier ook een bijdrage aan kunnen leveren.”

Zurich_def      Oslo_Logo

Hans van Tellingen directeur/eigenaar van Strabo bv, Marktonderzoek en Vastgoedinformatie:
“Cees is de man waarnaar ik al jaren op zoek was. Eindelijk iemand die helder kan uitleggen hoe je pensioen ervoor staat. Kernwoorden: geloofwaardigheid, vertrouwen en dienstbaarheid.”

Logo Strabo cmyk


Peter Verheul Particulier

“Door middel van heldere uitleg hebben Cees Kraakman en Patricia Minck mij een duidelijk inzicht gegeven en ondersteund in pensioenmogelijkheden. Waarbij de betrokkenheid en klantvriendelijk zeer goed is.”

Jan-Willem Schuld, directeur/eigenaar Arsenaal Restaurants BV:
“Wij zijn in contact gekomen met Herenvest midden in de crisis. Ook wij moesten saneren om te overleven. Een meningsverschil met onze bankier dreef ons in de armen van Herenvest. Marc Vermeulen heeft dit dermate adequaat aangepakt en veel papierwerk uit onze handen genomen, zodat onze verzekeringen up to date waren en bleven en daarnaast nog een flinke besparing opleverden.  Last but not least, ons een gevoel van rust bezorgde, zodat wij konden doen waar we goed in zijn, ondernemen. Herenvest is professioneel, meedenkend maar wel met een persoonlijke touch!”

vAW0NcdL

Reinier en Marlies van der Putteneigenaren van Quality Contact:
“Sinds een aantal jaren verzorgt Herenvest, Cees Kraakman met zijn team, onze financiële planning. Vanaf het moment van kennismaking was er een klik, dat speel je niet, dat ben je! De professionaliteit, de vakkennis, de gezelligheid en de humor zorgen voor een ontspannen manier van praten over de beste oplossingen voor ons bedrijf. Voor zowel het bedrijf als het gezin geeft dit rust en inzicht. Quality Contact haalt het beste uit mensen, Herenvest haalt het beste uit mensen en allebei willen het juiste resultaat, dat kan alleen als er verbinding is tussen beide partijen.”

image002


Rob Smit,
Boulder Beheer:
“Op een zeker moment werd ik geconfronteerd met een aantal significante veranderingen in mijn financiële situatie. Het was voor mij belangrijk om te weten wat daarvan de consequenties, maar ook de mogelijkheden zouden kunnen zijn bij het geleidelijk afbouwen van mijn werkzame leven en wellicht een vervroegd pensioen. Cees Kraakman heeft mij op heldere wijze door de complexe materie heen geloodst. Er is een concrete financiële planning opgesteld die voor de komende jaren de leidraad vormt, in de wetenschap dat daarmee een solide financieel vangnet wordt gecreëerd. En dat geeft rust voor de onderneming maar ook voor het gezin.”


Arjan Minck, directeur lominck systemen:
“Het grote voordeel van Herenvest is dat zij continu en pro-actief op zoek zijn naar de beste polisvoorwaarden en tarieven, en niet alleen als ik toevallig een keer bel.”

image001


Jacqueline Zuidweg
, directeur Zuidweg & Partners:
“Al sinds 2004 zijn wij klant van Herenvest. In deze veranderende wereld staan ze altijd open voor nog meer waardecreatie. In het bijzonder waarderen wij Ronald Visscher, hij is altijd bereikbaar en vriendelijk, een prettig persoon. Een goede relatie met open communicatie is net zo belangrijk als een kwalitatief goede dienstverlening.”
logo-zuidweg


René de Boer
, directeur Intervolvement Communications:
“Al sinds onze oprichting in 1999 staat Herenvest ons met raad en daad bij over pensioenen, vermogen en risico’s. Wat mij altijd weer opvalt is dat de mensen van Herenvest ons goed kennen, én telkens de rust nemen om financiële zaken goed uit te leggen. Hoe ingewikkeld die soms ook zijn…”
LOGO intervolvement_communicatie


Rob Kleefman,
directeur IJsbaan Haarlem:
“Herenvest, al bijna een decennium onze vaste gesprekspartner als het gaat om verzekeringszaken op IJsbaan Haarlem. Een deskundig team met vaste contactpersonen en concurrerende offertes zorgen voor een goede en stabiele samenwerking.”
image001


Martijn ten Bokum
, directeur Arbobutler:
“Frisse jongens, korte lijnen, helder advies en één aanspreekpunt. Ze kennen je voornaam.”
Arbobutler


Erik Geurts,
Internet Business Development en investeerder:
“Professioneel advies en plezierige contacten. Herenvest begrijpt dat een ondernemer ook een mens is en adviseert vanuit beide invalshoeken. Ik ben al vele jaren een tevreden klant.”
ErikGeurts.com BV logo vertical


Paul Borghouts, 
directeur Borghouts Design:
Herenvest: groot genoeg om mij op vele verschillende vlakken in de volle breedte te kunnen adviseren; klein genoeg om mij een persoonlijk gevoel bij dat advies te kunnen geven.”
logo-borghoutsdesign kopie


Lamme Facilities B.V.:

“Of het nu nieuwe verzekeringen zijn, schades, wagenparkbeheer, pensioen, aov. Voor elke afdeling is er een vriendelijke vaste medewerker zodat je altijd weet wie je aan de lijn kunt verwachten. Voor elke vraag nemen ze de tijd, voor elk probleem vinden ze een oplossing. Elk jaar even de verzekeringen bijpraten zonder dat je er naar hoeft te vragen. Uit zichzelf de beste verzekeraars uitzoeken. Bij een regelmatig vernieuwd wagenpark komt het voor dat er iets over het hoofd wordt gezien als we de polis moeten laten wijzigen. Irene Wubbe neemt dat voor haar rekening en wijst ons ook op de aanpassingen. Marc Vermeulen komt jaarlijks het hele pakket doornemen waardoor er altijd de meest gunstige voorwaarden zijn. Martin Bruinsma regelt de (helaas voorkomende) schades. Debby Booms heeft werkelijk alle mogelijke verzekeraars benaderd voor een nieuwe aov en voordat de aanbiedingen onze kant opkwamen waren ze al geschift op voorwaarden en kosten. Kortom: wij zijn uiterst tevreden met Herenvest en bevelen ze graag aan bij collegae!
 

Dick de Zwart, directeur Box3 financial marketing & ict:
“Mijn ervaring met financiële planning bij Herenvest is dat de financiële risico’s, zowel privé als zakelijk helder en overzichtelijk voor je in kaart worden gebracht. Op basis van die inventarisatie heb ik een no-nonsense advies gekregen waarbij we in goed overleg de balans hebben gezocht tussen de omvang van de risico’s die ik wil verzekeren en de kosten die daarmee gemoeid zijn. Het is prettig dat er vanuit een ondernemersperspectief met je wordt meegekeken en meegedacht.”
image003

 

Marieke Timmermans, directeur SPARKZ corporate events:
“Persoonlijke aandacht, een duidelijk advies en altijd meedenken met onze specifieke situatie en branche maken Herenvest Groep tot een partij waar SPARKZ corporate events naar alle tevredenheid haar verzekeringspakket heeft ondergebracht.”
Print


Agnes van den Heuvel,
HR manager M.J.Weerman Bloemengroothandel BV:
“Herenvest: daar is altijd begrip en een vriendelijk woord, super betrokken werknemers, al jarenlang advies op maat.”
WEERMAN 1 (CMYK) 66

Frans van Cappelle, directeur Stempels Brasserie/Restaurant/Café/Zalen/Hotel:
“Als horecaondernemer in het centrum van Haarlem zijn wij zeer afhankelijk van goede parkeergelegenheden. Deze afhankelijkheid is goed ingeschat door de adviseur van Herenvest. Toen parkeergarage de Appelaar door een grote brand lange tijd gesloten was, zagen wij onze omzet teruglopen. Doordat dit risico was meeverzekerd, ontvingen wij als een van de weinige ondernemers in het centrum van Haarlem een schadevergoeding. De schadeafhandeling is door Herenvest meer dan prima uitgevoerd. Duidelijk een partij met kennis van zaken en één die verder gaat dan het simpel afsluiten van een polis.”
Stempels_DEF_zwart


Simone Buur
directie assistente Online Marketing Group:
“Professionals, perfect geadviseerd en zaken correct afgewikkeld!”
omg_logo


Frank Griekspoor,
directeur Gebr. Griekspoor:
“Wij ervaren Herenvest als een bijzonder prettige partner met veel kennis van zaken. Het is prettig dat we ontzorgd worden en ons zeker geen zorgen hoeven te maken of de zaken wel goed geregeld zijn.”
Logo .G. boven Gebr. Griekspoor BV.rgb


Chris Müller,
directeur Vreugdenhil B.V.:
“Ik wil me verzekeren,” zei ik tegen de verzekeringsagent.
“Waartegen?” vroeg hij.
“Tegen onzekerheid,” zei ik.

“Vreugdenhil Berging BV is een bedrijf dat naast automotive dienstverlening veel meer doet. Alle activiteiten hebben raakvlak met ons 24/7 karakter, hierbij kun je denken aan ontruimingen, inbeslagnames en calamiteitendienstverlening. Hier komen uiteraard ook andere risico`s om de hoek kijken. Herenvest adviseert mij adequaat en handelt direct. Zo kan ik maatwerk leveren aan mijn klanten en hoef ik geen nee te verkopen. Onlangs had ik een klus aangenomen om 3 woonarken te slopen. Eén telefoontje naar Herenvest heeft ervoor gezorgd dat we ook voor deze klus goed verzekerd waren en dat risico’s afgedekt zijn tegen een gunstig tarief.”
image001