U kunt het niet gemist hebben: er is een nieuwe pensioenwet!

U kunt het niet gemist hebben: er is een nieuwe pensioenwet!

En Herenvest is uw rots in de branding. Afgelopen jaren hebben wij u al geïnformeerd over wat de Wet Toekomst Pensioenen (globaal) voor uw organisatie inhoudt. Uw Herenvest pensioenexpert heeft u op basis van voorkennis al advies gegeven over de  best passende oplossing voor uw organisatie. Nu de kogel door de kerk is, begeleiden we u uiteraard desgewenst door het hele proces.

Schrik dus niet van alle berichten in de media. Wij nemen u en uw team aan de hand mee naar een passende oplossing voor uw bedrijf zodat u de keuzes goed kunt invullen. Direct meer weten? Kijk alvast op onze speciale website en bekijk het filmpje over de keuzes.

Let op:
Op verschillende data móet u een aantal aanpassingen in de pensioenregeling doorvoeren. De belangrijkste tip: begin op tijd en verdiep u in de mogelijkheden.

  • Geldt er een cao met een Bedrijfstakpensioenfonds? Volg het nieuws vanuit de vakbonden en werkgeversorganisaties. Herenvest helpt u graag om alle aanpassingen duidelijk aan de medewerkers uit te leggen.
  • Heeft u een premieregeling? Uw adviseur van Herenvest plant een adviestraject voor uw organisatie in. In de periode vanaf 1 juli 2023 tot 1 januari 2028 gaan we samen aan de slag.

Kunt u niet wachten? Laat het ons weten, zodat we uw adviestraject direct kunnen starten. We kunnen ons voorstellen dat u nog veel vragen hebt. Bel of mail ons, wij staan voor u klaar!

Omdat je wilt ondernemen