Transportverzekering

Voor u als ondernemer

Transportverzekering afsluiten

In het verkeer lopen jezelf, jouw medewerkers en jouw goederen risico’s. Jouw bedrijf kan aanzienlijke schade oplopen, zowel materieel als immaterieel. Daarom is het belangrijk om passende verzekeringen te hebben.

Een transportverzekering is essentieel voor ondernemingen die regelmatig of incidenteel goederen (laten) vervoeren. Deze verzekering biedt dekking tegen diverse risico’s zoals beschadiging, verlies of diefstal van  goederen tijdens het transport. Bij een eenmalige verzending kun je een aparte transportverzekering afsluiten. Vervoer je regelmatig goederen met eigen vervoer, dan is een eigenvervoerverzekering een goede keuze.

Met een transportverzekering kun je niet alleen de risico’s van beschadiging, verlies of diefstal tijdens het transport dekken, maar ook schade die voortkomt uit ongevallen met bedrijfsauto’s. Het is een uitgebreide bescherming die ervoor zorgt dat jouw goederen en jouw bedrijfsvoering goed zijn beschermd tegen onvoorziene gebeurtenissen.

Laat een risicoscan doen

Met onze  risicoscan krijg je advies over preventieve maatregelen. Welke acties moet je nemen en welke risico’s kun je verzekeren of misschien wel zelf dragen? Vergeleken met een doorsnee verzekeringsportefeuille levert dit scherpere premies op en betere voorwaarden.

De voordelen van Herenvest

Altijd helder en concreet

Hoge klantwaardering

Gratis risicoscan t.w.v. € 395,-

Wij ontzorgen je volledig

Risicoscan
Meer informatie of risicoscan?
Vul je gegevens in en we nemen
contact met je op.
Omdat je wilt ondernemen