Referenties

Waar we trots op zijn

WAT ZEGGEN ONDERNEMERS OVER HERENVEST?

Al vele jaren zorgt Herenvest ervoor dat al onze risico’s in kaart gebracht worden en geeft hierbij de oplossingen aan om deze risico’s te verzekeren. Jaarlijks zorgen zij ervoor dat wij een vergelijk krijgen wat er in de markt mogelijk is en bij een beter alternatief zorgen zij voor deze nieuwe dekking.

Op het gebied van HR worden wij volledig ontzorgt door de individuele gesprekken welke onze medewerkers krijgen bij het in dienst treden waarbij wij altijd positieve feedback krijgen over de manier van communiceren van de pensioenregeling en de mogelijkheden op het gebied van arbeidsongeschiktheid. Werner is hierin een zeer gewaardeerde adviseur van Herenvest.

Wij kunnen anderen zeer zeker aanraden gebruik te maken van de zeer persoonlijke benadering en professionele ontzorging.

Peter Ditewig

CFO Rubicon
"Nadat wij eerst volledig zelf ons pensioen op wilden tuigen, liepen we toch tegen een aantal moeilijke zaken aan. Marlies heeft ons traject daarna uitstekend begeleid, waardoor we nu een passende pensioenregeling voor ons jonge bedrijf hebben.”

Edmundo Holster

Directeur Convenient B.V. en Intramed B.V.
“Om maar met de deur in huis te vallen: wij zijn fan van Herenvest! En dat heeft meerdere redenen. Zo heeft recent Marlies de directie en Ondernemingsraad van Convenient geadviseerd over de voortzetting van ons pensioencontract en aanvullende inkomensverzekeringen.

Na zorgvuldig te hebben geluisterd naar onze verwachtingen, doelen en budgettering e.d. heeft Marlies, deskundig, een benchmark uitgevoerd en met uitvoerders onderhandeld. Op basis van haar rapportage, vergelijkingen en aanbevelingen konden wij eenvoudig en gemotiveerd aan onze Ondernemingsraad voor leggen welke uitvoerder het beste onze pensioenregeling kon voort zetten en waar de aanvullende inkomensverzekeringen het beste konden worden ondergebracht. Dat onze OR hiervoor snel en onderbouwd haar instemming verleende was dan ook geen verrassing. Door de begeleiding van Marlies ervoeren alle betrokkenen het advies- en beslistraject als open, vlot, leuk én toegankelijk. En dat terwijl pensioen vaak zo moeilijk wordt gevonden.

We hebben afgesproken dat wij pensioen en risico bewustwording bij onze medewerkers willen vergroten. Herenvest gaat ons hierbij helpen door online presentaties en workshops te organiseren. Wij zijn zo tevreden over Herenvest dat wij daarnaast besloten hebben al onze verzekeringen bij hen onder te gaan brengen.Dus……..wilt u deskundig geadviseerd en begeleid worden? Houd u ook van duidelijkheid, transparantie en echte betrokkenheid? Denk aan Herenvest !”
“FMI maakt gebruik van de diensten van Herenvest voor de onderdelen van onze organisatie waar we te maken hebben met pensioenverzekeraars.

We hebben Marlies in de uitvoering van haar werkzaamheden leren kennen als zeer dienstverlenend en professioneel.

Zij zoekt vasthoudend en geduldig naar de juiste deal waarbij zowel het belang van de werkgever als de werknemer in het oog wordt gehouden. Kortom een uitstekende professional in woord en gedrag.”

Jurgen van Zwol

HR Director bij FMI
“Ga naar Marlies voor uw pensioenadvies!

Dankzij de heldere pensioenvoorlichting van Marlies zijn onze medewerkers weer op de hoogte van de keuze mogelijkheden rond hun pensioenopbouw. Marlies is in staat om in eenvoudige en begrijpelijke taal een boeiende pensioenpresentatie te geven. Knap dat zij alle medewerkers weet te interesseren in deze niet eenvoudige materie. Marlies is altijd opgewekt en professioneel.

Wij kunnen altijd met onze vragen terecht bij Herenvest. Het is zeker aan te bevelen met Herenvest te werken.”

Denise Purvis

HR Manager bij Mindwize
“Marlies weet ontzettend goed haar enthousiasme voor pensioen over te brengen op de deelnemers. De Herenvest HR training is een leuke training die handvatten biedt om het gesprek over pensioen met jou collega’s te starten”

Marijn de Ruijter

HR officer van Solarclarity
“Na begonnen te zijn als ‘buren’ van elkaar in Haarlem is de samenwerking al snel begonnen. Herenvest beheert al onze verzekeringen en heeft geholpen met het opstarten van het pensioen. Na diverse gesprekken nemen zij ook de moeite om een duidelijke presentatie te geven voor het personeel hieromtrent. Zonder poespas en jargon heeft Herenvest het pensioen verduidelijkt aan een team welke niet eerder met pensioen in aanraking is geweest. Hier is ook de WIA-verzekering in meegenomen en zijn wij blij zo’n compleet pakket aan onze arbeidsvoorwaarden te mogen toevoegen. Ook na de presentatie zijn zij te allen tijde bereikbaar om vragen te beantwoorden. Herenvest is een fijn bedrijf om zaken mee te doen, denken met je mee en ontnemen je werklast op het gebied van verzekeringen. “

Renske Ypma

Directeur & eigenaar Derma2care
“Herenvest beheert onze werknemersverzekeringen en heeft onlangs de vernieuwing van ons pensioencontract begeleidt. De communicatiestijl is open en eerlijk naar directie en medewerkers. Het is duidelijk dat ze verstand van zaken hebben. Ze zijn daarom niet alleen een vertrouwde beheerder, maar ook een belangrijke adviseur..”

Theodoor Höngensdirecteur | senior adviseur

M+P- raadgevende ingenieurs
“Met ons nieuwe kantoor hebben wij diverse zaken bij Herenvest ondergebracht, waaronder het pensioen van ons personeel en diverse verzekeringen. Marlies (Hensen) heeft ons bij de opzet van de personeelspensioenregeling begeleid. Daarbij zijn wij op een prettige en betrokken manier geholpen, zoals wij eigenlijk al jaren gewend zijn van Herenvest. Kennis en professionaliteit zijn binnen Herenvest verankerd in een toegankelijke en ‘no-nonsense’ organisatie.”

Nikolajev Ligthart

Fiscaal Partner Maarschalk|Ligthart
“Marlies heeft ons geadviseerd en begeleid bij het opzetten van onze pensioenregeling. Ik vind Herenvest zeer professioneel en responsief. Ik kijk terug op een succesvolle samenwerking waarin we succesvol een nieuwe arbeidsvoorwaarde hebben neergezet voor onze werknemers.”

Jante Volger

HR Business Partner CLUSE
“Missing Piece heeft besloten haar zakelijke verzekeringen, de pensioenregeling die voor het personeel loopt en de verzekeringen die Missing Piece voor haar medewerkers heeft afgesloten over te sluiten van haar huidige intermediair naar Herenvest. Wij zijn van mening dat Herenvest een goede, bekwame adviseur is die onze belangen en de belangen van onze medewerkers goed kan behartigen. Daarnaast is Herenvest een gewaardeerde relatie van Missing Piece BV en ervaren wij al jaren een goede samenwerking met hen.”

Lex de Bruijn

Directeur Missing Piece
“Al sinds de oprichting in 1999 hebben wij een uitstekende relatie met de adviseurs van Herenvest. Of het nu gaat om pensioenen, schadeverzekeringen of financiële planningen, bij Herenvest is voor al deze onderdelen een specialist in huis. Daarnaast wordt actief meegedacht met de cliënt, veranderingen in de wet en benodigde aanpassingen worden actief gecommuniceerd. Zoals het bij GT Bunck gaat om “het gezicht achter de cijfers” zo gaat het bij Herenvest ook om de mens achter het advies. Herenvest is niet alleen origineel, afwijkend en authentiek, maar ook betrokken bij de ondernemer en zijn toekomst.”

Viktor Ruijgrok

Fiscaal jurist & partner GT Bunck Accountants Belastingadviseurs
“Sinds enkele jaren zijn al onze verzekeringen ondergebracht via Herenvest. Dit naar onze volle tevredenheid. Met name de mensen op de binnendienst zijn erg goed. Ze zijn snel en accuraat en denken praktisch mee in termen van oplossingen. Kortom; zeer klantgericht en dat is voor ons het belangrijkste pluspunt.”

Tom Kramers

Directeur Mirus International
“Cees is de juiste man op de juiste tijd in mijn ondernemerschap. Na 8 jaar was mijn financiële planning sterk verouderd en namen de risico’s toe. Samen met Cees ligt er nu helder plan dat de risico’s afdekt en tevens flexibiliteit biedt kansen te benutten om persoonlijke dromen te verwezenlijken. Dat geeft rust en vertrouwen, ook in mijn gezin. Na al die jaren geen financiële dienstverleners tegengekomen die zo goed waren als Cees om plannen op persoonlijke wensen af te stemmen. Ondersteund door een vriendelijk en professioneel team die zaken snel en betrouwbaar regelen. Top!”

Edwin Klumper

Directeur & eigenaar van Pilatus Holding B.V.
“Sinds enkele jaren zijn al onze verzekeringen ondergebracht via Herenvest. Dit naar onze volle tevrede“ Al ruim vijftien jaar hebben wij van stichting GRAP Amsterdam Pop Music al onze verzekeringen via Herenvest Groep ergens goed ondergebracht. Ondanks enkele personele wisselingen aan hun kant is het contact en relatiebeheer in die jaren altijd goed opgevolgd. Kennis van de (verzekerings)markt en wet- en regelgeving is een specialisme dat Herenvest als geen ander begrijpt. Uiteraard is de pensioenregeling voor onze medewerkers ook prima geregeld met de expertise van deze toppers.”

Martijn Kramers

Stichting GRAP Amsterdam Pop Music
Omdat je wilt ondernemen