Over herenvest

Wat ons ons maakt

Onze werkwijze

Herenvest biedt professioneel en onafhankelijk advies aan gedreven ondernemers in de zakelijke markt. Wij zijn experts in risicomanagement en brengen alle risico’s in kaart die de continuïteit van een onderneming zouden kunnen bedreigen. De risico’s die je als ondernemer niet kan of wilt dragen brengen wij voor u onder bij zowel Nederlandse als buitenlandse verzekeraars.

Ook zijn wij jouw businesspartner op het gebied van de belangrijke arbeidsvoorden pensioen en inkomen. Wij adviseren altijd een passende regeling zodat jij in staat gesteld wordt om talent aan boord te halen en te behouden. Wij leveren geen standaardoplossingen, maar bieden maatwerk dat exact aansluit op de specifieke risico’s binnen jouw onderneming. Verwacht van ons een strategische en zeer persoonlijke benadering die bijdraagt aan jouw bedrijfssucces.

De persoonlijke klik met de ondernemer en haar medewerkers staat altijd bovenaan! Wij bieden onze relaties zoveel mogelijk gemak door onze gastvrije instelling en persoonlijke contact met onze vaste en zeer enthousiaste collega’s die jouw onderneming kennen. Wij zijn sterk in het opbouwen van langdurige en waardevolle samenwerkingen met onze relaties.

Onderdeel van Söderberg & Partners
Herenvest is trots onderdeel van het sterke netwerk van Söderberg & Partners. Door de grote inkoopkracht, capaciteit kennis én doorontwikkeling van verzekeringsoplossingen / diensten kunnen wij zowel nationaal als internationaal de beste oplossingen bieden voor alle risico’s en arbeidsvoorwaarden vraagstukken die onze relaties ook maar mogen hebben.

Meer over onze werkwijze

Ons team

Maak kennis met ons team van toegewijde professionals. Elke collega brengt unieke vaardigheden en ervaringen mee, wat ons in staat stelt om samen uitstekende resultaten te behalen. Wij maken graag kennis met jou. Bekijk hier de gezichten achter Herenvest!

Ontmoet ons team

Referenties

Onze referenties geven een goed beeld van onze expertise en de tevredenheid van onze relaties. Lees hoe wij ondernemingen hebben geholpen hun doelen te bereiken en waarom deze relaties graag met ons samenwerken. Ontdek de resultaten die wij voor en met hen hebben behaald.

Bekijk referenties

Werken bij

Werken bij Herenvest betekent deel uitmaken van een dynamisch en hardwerkend team.  Wij bieden een toffe werkomgeving, inclusief sportschool,  waar je door kunt groeien en waar samenwerking en ontwikkeling centraal staan. Ontdek de mogelijkheden en groei met ons mee!

Bekijk vacatures
Omdat je wilt ondernemen