Verzuimverzekering

Voor u als ondernemer

Verzuimverzekering afsluiten

Ziekteverzuim onder werknemers kan een aanzienlijk financieel risico vormen voor elke werkgever. Wanneer een medewerker langdurig ziek is, kan dit aanzienlijke kosten met zich meebrengen die de bedrijfsvoering ernstig kunnen belasten.

Een van de opties is om de kosten van ziekteverzuim te financieren uit de lopende bedrijfsmiddelen. Echter, dit kan de financiële stabiliteit van jouw onderneming onder druk zetten. Een efficiënt alternatief is het afsluiten van een verzuimverzekering voor personeel. Met een verzuimverzekering kun je  de directe kosten van het doorbetalen van salarissen opvangen, waardoor je financiële stabiliteit behoudt tijdens perioden van verhoogd ziekteverzuim.

Bovendien biedt een verzuimverzekering niet alleen dekking voor de directe kosten van uitval door ziekte, maar ook voor bijkomende indirecte kosten. Denk hierbij aan de kosten voor het werven en inwerken van vervangend personeel, extra opleidingskosten, en de begeleiding en ondersteuning bij de re-integratie van zieke werknemers. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen financieel, maar ook operationeel voorbereid bent op de uitdagingen die ziekteverzuim met zich mee kan brengen.

Het afsluiten van een verzuimverzekering biedt je dus niet alleen een financieel vangnet, maar versterkt ook de veerkracht van jouw organisatie door het bieden van middelen en ondersteuning in het omgaan met personeelsverzuim. Dit is een essentiële stap in het waarborgen van de continuïteit en het succes van jouw bedrijf.

Laat een risicoscan doen

Met onze  risicoscan krijg je advies over preventieve maatregelen. Welke acties moet je nemen en welke risico’s kun je verzekeren of misschien wel zelf dragen? Vergeleken met een doorsnee verzekeringsportefeuille levert dit scherpere premies op en betere voorwaarden.

De voordelen van Herenvest

Altijd helder en concreet

Hoge klantwaardering

Gratis risicoscan t.w.v. € 395,-

Wij ontzorgen je volledig

Risicoscan
Meer informatie of risicoscan?
Vul je gegevens in en we nemen
contact met je op.
Omdat je wilt ondernemen