Cyberverzekering

Voor ondernemingen

Cyberverzekering en cyberrisico

Nederland is voor hackers een bijzonder interessant doelwit vanwege de uitzonderlijk hoge kwaliteit van de internetvoorzieningen. Dit maakt het land vatbaar voor cyberaanvallen, wat een aanzienlijk cyberrisico met zich meebrengt voor bedrijven.

Inbraak op ICT-systemen en verlies van bedrijfsgegevens vormen een groot financieel risico voor alle ondernemingen. Maar liefst 98 procent van de ondernemers krijgt te maken met  een cyberincident, wat kan leiden tot aanzienlijke financiële en operationele schade. Het is dus niet de vraag OF je getroffen wordt maar wanneer en met welke impact.

Om deze risico's te mitigeren, biedt een Cyberverzekering een essentiële bescherming. Deze verzekering dekt jouw bedrijf tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verlies van data, gegevensdiefstal en andere vormen van cyberaanvallen. Door het afsluiten van een Cyberverzekering kunt u zich beter voorbereiden op en beschermen tegen de groeiende dreiging van cybercriminaliteit, waardoor de continuïteit van uw bedrijfsvoering gewaarborgd blijft.

Naast financiële dekking biedt een Cyberverzekering vaak ook toegang tot diensten zoals juridische bijstand, IT-ondersteuning en crisismanagement. Deze extra's helpen uw bedrijf snel te herstellen van een cyberincident en beperken de schade zoveel mogelijk. In een tijd waarin cyberrisico's voortdurend evolueren, is het belangrijk om proactief te handelen en uw bedrijf te beschermen met een uitgebreide Cyberverzekering.

Veel ondernemers vertrouwen, vaak ten onrechte, op hun ICT dienstverlener en op “de cloud”. Zonder rekening te houden met de beperkende voorwaarden die deze leveranciers vrijwel altijd hanteren.

Laat een risicoscan doen

Met onze  risicoscan krijg je advies over preventieve maatregelen. Welke acties moet je nemen en welke risico’s kun je verzekeren of misschien wel zelf dragen? Vergeleken met een doorsnee verzekeringsportefeuille levert dit scherpere premies op en betere voorwaarden.

De voordelen van Herenvest

Altijd helder en concreet

Beoordeling van onze relaties:  4,8/5

Gratis risicoscan t.w.v. € 395,-

Wij ontzorgen je volledig

Risicoscan
Meer informatie of risicoscan?
Vul je gegevens in en we nemen
contact met je op.
Omdat je wilt ondernemen