Gebouwverzekering

Voor uw onderneming

Bedrijfsgebouw verzekeren

Jouw eigen bedrijfspand vertegenwoordigt een enorme waarde voor de onderneming. Bij bijvoorbeeld brand of storm kan er veel verloren gaan, inclusief uw inventaris en goederen. Het verzekeren van jouw bedrijfsgebouw is daarom essentieel om de onderneming te beschermen tegen de gevolgen van een  onverwachte calamiteit. Het voortbestaan van jouw onderneming kan in gevaar komen zonder de juiste verzekering.

Een up-to-date preventieplan en een bedrijfsschadeverzekering zijn uitstekende instrumenten om de continuïteit van uw bedrijfsvoering zoveel mogelijk te waarborgen. Het is daarbij ook cruciaal om een goede gebouwverzekering af te sluiten, die niet alleen het gebouw zelf dekt, maar ook de inventaris en goederen die zich in het bedrijfsgebouw bevinden.

Vooral voor ondernemingen die afhankelijk zijn van het productieproces, is het belangrijk om maatregelen te treffen die dat proces beschermen. Het verzekeren van het bedrijfsgebouw is één van de belangrijkste stappen die je kunt nemen om de onderneming te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen. Hiermee zorg je ervoor dat jouw bedrijf snel weer operationeel kan zijn na een incident, waardoor de impact op de bedrijfsvoering en winstgevendheid beperkt blijft.

Een uitgebreide Gebouwverzekering, in combinatie met een bedrijfsschadeverzekering en een gedetailleerd preventieplan, biedt jouw onderneming de beste bescherming. Zorg ervoor dat je regelmatig jouw verzekeringen en preventieplannen bijwerkt om te blijven voldoen aan de veranderende behoeften van jouw bedrijf en de risico's in jouw sector. Op deze manier kun je met een gerust hart ondernemen, wetende dat het bedrijfspand, inventaris en goederen goed verzekerd zijn.

Laat een risicoscan doen

Met onze  risicoscan krijg je advies over preventieve maatregelen. Welke acties moet je nemen en welke risico’s kun je verzekeren of misschien wel zelf dragen? Vergeleken met een doorsnee verzekeringsportefeuille levert dit scherpere premies op en betere voorwaarden.

De voordelen van Herenvest

Altijd helder en concreet

Hoge klantwaardering

Gratis risicoscan t.w.v. € 395,-

Wij ontzorgen je volledig

Risicoscan
Meer informatie of risicoscan?
Vul je gegevens in en we nemen
contact met je op.
Omdat je wilt ondernemen