ARBEIDSVOORWAARDEN

Tevredenheid en productiviteit

Arbeidsvoorwaarden en Financiële Planning

Wij hechten veel waarde aan jouw succes en welzijn. Jouw onderneming en medewerkers kunnen optimaal presteren dankzij moderne en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Een goede financiële planning speelt hierbij een cruciale rol. Door het aanbieden van gunstige arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden, aantrekkelijke salarispakketten en uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, creëren we een stabiele basis voor jouw medewerkers. Dit stimuleert hun tevredenheid en productiviteit, wat op zijn beurt bijdraagt aan het succes van jouw onderneming.

Soorten in arbeidsvoorwaarden

Pensioen

De overheid voorziet in een basisvoorziening voor de oude dag van alle Nederlanders door middel van de Algemene Ouderdomswet (AOW). Deze basisvoorziening alleen is echter niet voldoende om een comfortabele oude dag te garanderen; aanvullende regelingen zijn noodzakelijk. Wij maken onderscheid in het pensioen voor de ondernemer én voor jouw medewerkers binnen het bedrijf.

Daarnaast kan Herenvest ook helpen pensioentraining voor HR managers. Want hoe vertel je pensioeninformatie nu leuk en concreet?

Meer over pensioen, welke keuzes je kunt maken en onze HR Trainingen?

Lees meer

Vermogensplanning

Als ondernemer hoop je dat het groeiende succes van jouw bedrijf leidt tot een solide financiële buffer, zowel zakelijk als privé. Maar hoe beheer je jouw geld op de juiste manier?

Een uitgebreide vermogensplanning is essentieel. Dit houdt in dat je niet alleen jouw huidige financiële situatie en toekomstige doelstellingen in overweging neemt, maar ook de juiste strategieën toepast voor jouw beleggingsportefeuille en financieringsoplossingen. Een goed doordachte vermogensplanning helpt je onnodige en ongewenste risico's te vermijden.

Meer over het proces van vermogensplanning?

Lees meer

Arbeidsongeschiktheid

Als ondernemer kun je arbeidsongeschikt raken, en hetzelfde kan gebeuren met een van jouw medewerkers. Er zijn verschillende manieren om de gevolgen hiervan op te vangen. We leggen de verschillende manieren uit die je moet weten als ondernemer.

Lees meer

Overlijden

Als jij of een van jouw medewerkers overlijdt, zorgt de overheid via de Algemene nabestaandenwet (ANW) soms voor het inkomen van de nabestaanden, maar vaak niet. Wij leggen uit wat dit kan betekenen voor jou als ondernemer, voor zakenpartners en voor jouw medewerkers.

Lees meer
Meer informatie?
Vul je gegevens in en we nemen
contact met je op.
Omdat je wilt ondernemen